LSO Jäsenyys

 

Jäsenyys LSO Osuuskunnassa on vahva kannanotto suomalaisen lihantuotannon puolesta. LSO Osuuskunta on HKScanin kasvollinen, vastuullinen ja pitkäjänteinen pääomistaja. LSO- konserni yhtiöineen tarjoaa suomalaiselle sian-, naudan- ja siipikarjanlihantuottajalle kilpailukykyisen ja varman markkinakanavan sekä toimivat tuottajapalvelut. Omistajatuottajan ääni varmistaa suomalaisen lihantuotannon kehittämisen ja lisäarvon vastuulliselle tuotannollemme.

Etua omistajuudesta

LSO on omistajaosuuskunta, jonka vahvan talouden perustan muodostaa ankkuriomistuksemme Euroopan suurimpiin lihayhtiöihin lukeutuvassa HKScanissa. Olemme yhtiön suurin omistaja 1/3-osuudella osakkeista ja 2/3-osuudella äänivallasta.

Vakaa osuuspääomakertymä yhdessä osinko-, vuokra- ja rahoitustuottojen kanssa mahdollistavat jäsenetumme.

Kilpailukykyisiä jäsenetujamme ovat mm. korko jäsenen sijoittamalle osuuspääomalle, jäsenen nettovarallisuuden kasvu verotuksessa sekä osuuskunnan jäsenilleen takaama eläinluotto.

 

Jokaisen jäsenen ääni kuuluviin edustajistossa

LSO Osuuskunnan jokaisella jäsenellä, joka on hyväksytty jäseneksi viimeistään 1.1.2024 ja joka on vaalin alkaessa edelleen jäsenenä, on äänioikeus. Kullakin jäsenellä on vaalissa yksi ääni. Tuo äänesi kuuluviin joko asettumalla ehdolle, asettamalla oman ehdokkaasi tai äänestämällä!